Items where Author is "Csapó, János"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 4.

Süli, Ágnes, Garipoglu, Ali Vaiz, Csapó, János, Béri, Béla, Vargáné Visi, Éva, Mikó, Józsefné: Dietary manipulation to increase the concentration of n-3 fatty acids in milk fat.
APPLIED ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL RESEARCH, 16 (2). pp. 1553-1562. ISSN 1589-1623 (2018)

Csanádi, József, Szakály, Sándor, Csapó, János, Csapó, Jánosné, Vargáné Visi, Éva: Tej és tejtermékek konjugált linolsav-tartalma.
In: A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-12. (2004) ISBN 963-482-677-6

Csanádi, József, Fenyvessy, József, Csapó, János: Tej és tejtermékek szabad aminosav-, és szabad D-aminosav-tartalma.
In: A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-8. (2004) ISBN 963-482-677-6

Csapó, János, Csapó, Jánosné, Pohn, Gabriella, Csanádi, József: A tej konjugált linolsav-tartalmának meghatározása.
In: A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-7. (2004) ISBN 963-482-677-6

This list was generated on 2021. január 24. 11:21:48 CET.