Item where Faculty/Unit "Food Industry College of Szeged" and date of item "2006"

Group by: Creators | No Grouping
Jump to: C
Number of items: 2.

C

Csanádi József and Fenyvessy József and Balázsa-Bajusz Ildikó and Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna: A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajtkitermelésre.
In: A VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, Terjedelem: 9 p. -Azonosító: S. 1/09. (2006) ISBN 963 482 577 X

Csanádi József and Fenyvessy József and Földi László: Alpesi és szánentáli anyakecskék tejtermelése, a tej összetétele, és a sajtkitermelés vizsgálata.
In: A VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, Terjedelem: 5 p. -Azonosító: P. 02. (2006) ISBN 963 482 577 X

This list was generated on 2024. június 13. 16:09:56 CEST.