László Zsuzsanna; Hodúr Cecilia; Papp Gézáné:
Combination of membrane separation and ozonation in waste water management.
In:
ITAFE’03 – International Congress on Information Technology in Agriculture, Food and Environment. Izmir, Törökország, 2003.10.07-2003.10.10.
Ege University Press, Izmir, pp. 318-323.
(2003)
ISBN 975-483-598-5
Hodúr Cecilia; László Zsuzsanna; Papp Gézáné:
Fenol-tartalmú termálvíz ultra- és hyperszűrése.
In:
Műszaki Kémiai Napok '03 = Days of Chemical Engineering '03. Filka Judit (szerk.) Veszprém, Magyarország, 2003.04.08-2003.04.10.
Kaposvári Egyetem Műszaki Kémiai Kutatóintézet, Veszprém, pp. 91-96.
(2003)
ISBN 963-7172-99-8
Keszthelyi-Szabó Gábor; Rajkó Róbert; Hodúr Cecilia; Papp Gézáné:
A váltakozó rendszerű kombinált szárítás elmélete és gyakorlata.
SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM SZEGEDI ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLAI KAR TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEK, 22.
pp. 122-134.
ISSN 1785-3419
(2001)
Rajkó Róbert; Keszthelyi-Szabó Gábor; Kovács Erzsébet Terézia; Papp Gézáné; Hotya Líviuszné:
Szójabab tripszininhibitor aktivitásának csökkentése mikrohullámú kezeléssel.
TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEK (KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM, BUDAPEST. ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLAI KAR, SZEGED), 18.
pp. 45-56.
ISSN 0238-3756
(1995)
Keszthelyi-Szabó Gábor; Rajkó Róbert; Kovács Erzsébet Terézia; Papp Gézáné; Hotya Líviuszné:
Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 17.
pp. 12-22.
(1994)