Keszthelyi-Szabó Gábor; Rajkó Róbert; Kovács Erzsébet Terézia; Papp Gézáné; Hotya Líviuszné:
Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 17.
pp. 12-22.
(1994)
Előnézet |
Szöveg
TudKozl1994pp12_22_u.pdf - Megjelent verzió Download (3MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI |
Publikáció dátuma: | 1994 |
Kötet: | 17 |
Oldalak: | pp. 12-22 |
Kar/Egység: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar |
Intézmény: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskola |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 1373646 |
Kapcsolódó URL-ek: | |
Dátum: | 2016. Feb. 08. 08:19 |
Utolsó módosítás: | 2022. Okt. 06. 16:00 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6253 |
Actions (login required)
Tétel nézet |