Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére

Keszthelyi-Szabó Gábor, Rajkó Róbert, Kovács Erzsébet Terézia, Papp Gézáné, Hotya Líviuszné: Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 17. pp. 12-22. (1994)

[img]
Előnézet
Szöveg
TudKozl1994pp12_22_u.pdf - Megjelent verzió

Download (3MB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk
Kar: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Felhasználó: Bernátskyné Babus Csilla
A mű MTMT azonosítója: 1373646
Dátum: 2016. Feb. 08. 08:19
Utolsó módosítás: 2017. Okt. 30. 09:44
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6253

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben