Keszthelyi-Szabó Gábor and Rajkó Róbert and Kovács Erzsébet Terézia and Papp Gézáné and Hotya Líviuszné:
Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 17.
pp. 12-22.
(1994)
Preview |
Text
TudKozl1994pp12_22_u.pdf - Published Version Download (3MB) | Preview |
Creators: |
|
|||||
---|---|---|---|---|---|---|
Item Type: | Journal Article | |||||
Journal or Publication Title: | ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI | |||||
Date: | 1994 | |||||
Volume: | 17 | |||||
Page Range: | pp. 12-22 | |||||
Faculty/Unit: | Food Industry College of Szeged | |||||
Institution: | Food Industry College of Szeged (1972-1986) | |||||
Language: | Hungarian | |||||
MTMT rekordazonosító: | 1373646 | |||||
Related URLs: | ||||||
Date Deposited: | 2016. Feb. 08. 08:19 | |||||
Last Modified: | 2022. Oct. 06. 16:00 | |||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6253 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |