Keszthelyi-Szabó, Gábor, Rajkó, Róbert, Kovács, Erzsébet Terézia, Papp, Gézáné, Hotya, Líviuszné:
Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 17.
pp. 12-22.
(1994)
|
Text
TudKozl1994pp12_22_u.pdf - Published Version Download (3MB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI |
Date: | 1994 |
Volume: | 17 |
Page Range: | pp. 12-22 |
Faculty: | Not Specified |
Institution: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskola |
MTMT id: | 1373646 |
Related URLs: | |
Date Deposited: | 2016. Feb. 08. 08:19 |
Last Modified: | 2018. Aug. 24. 13:42 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6253 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |