Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére

Keszthelyi-Szabó Gábor; Rajkó Róbert; Kovács Erzsébet Terézia; Papp Gézáné; Hotya Líviuszné: Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 17. pp. 12-22. (1994)

[thumbnail of TudKozl1994pp12_22_u.pdf]
Előnézet
Szöveg
TudKozl1994pp12_22_u.pdf - Megjelent verzió

Download (3MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI
Publikáció dátuma: 1994
Kötet: 17
Oldalak: pp. 12-22
Kar/Egység: Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Intézmény: Szegedi Élelmiszeripari Főiskola
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 1373646
Kapcsolódó URL-ek:
Dátum: 2016. Feb. 08. 08:19
Utolsó módosítás: 2022. Okt. 06. 16:00
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6253

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben