Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére

Keszthelyi-Szabó Gábor and Rajkó Róbert and Kovács Erzsébet Terézia and Papp Gézáné and Hotya Líviuszné: Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 17. pp. 12-22. (1994)

[thumbnail of TudKozl1994pp12_22_u.pdf]
Preview
Text
TudKozl1994pp12_22_u.pdf - Published Version

Download (3MB) | Preview
Creators:
Keszthelyi-Szabó Gábor MTMT
Rajkó Róbert MTMT
Kovács Erzsébet Terézia MTMT
Papp Gézáné
Hotya Líviuszné
Item Type: Journal Article
Journal or Publication Title: ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI
Date: 1994
Volume: 17
Page Range: pp. 12-22
Faculty/Unit: Food Industry College of Szeged
Institution: Food Industry College of Szeged (1972-1986)
Language: Hungarian
MTMT rekordazonosító: 1373646
Related URLs:
Date Deposited: 2016. Feb. 08. 08:19
Last Modified: 2022. Oct. 06. 16:00
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6253

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year