Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére

Keszthelyi-Szabó Gábor and Rajkó Róbert and Kovács Erzsébet Terézia and Papp Gézáné and Hotya Líviuszné: Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 17. pp. 12-22. (1994)

[thumbnail of TudKozl1994pp12_22_u.pdf]
Preview
Text
TudKozl1994pp12_22_u.pdf - Published Version

Download (3MB) | Preview
Item Type: Journal Article
Journal or Publication Title: ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI
Date: 1994
Volume: 17
Page Range: pp. 12-22
Faculty/Unit: Not SZTE unit
Institution: Szegedi Élelmiszeripari Főiskola
Language: Hungarian
MTMT rekordazonosító: 1373646
Related URLs:
Date Deposited: 2016. Feb. 08. 08:19
Last Modified: 2018. Aug. 24. 13:42
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6253

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year