Szójabab tripszininhibitor aktivitásának csökkentése mikrohullámú kezeléssel

Rajkó Róbert, Keszthelyi-Szabó Gábor, Kovács Erzsébet Terézia, Papp Gézáné, Hotya Líviuszné: Szójabab tripszininhibitor aktivitásának csökkentése mikrohullámú kezeléssel.
TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEK (KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM, BUDAPEST. ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLAI KAR, SZEGED), 18. pp. 45-56. ISSN 0238-3756 (1995)

[img]
Előnézet
Szöveg
TudKozl1995pp45_56_u.pdf - Megjelent verzió

Download (3730Kb) | Előnézet
Mű típusa: Cikk
Kar: Nem releváns
Intézmény: Szegedi Élelmiszeripari Fõiskola
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Felhasználó: Bernátskyné Babus Csilla
A mű MTMT azonosítója: 1373649
Dátum: 2016. Feb. 08. 12:52
Utolsó módosítás: 2016. Feb. 08. 12:52
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6264

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet