Szójabab tripszininhibitor aktivitásának csökkentése mikrohullámú kezeléssel

Rajkó Róbert; Keszthelyi-Szabó Gábor; Kovács Erzsébet Terézia; Papp Gézáné; Hotya Líviuszné: Szójabab tripszininhibitor aktivitásának csökkentése mikrohullámú kezeléssel.
TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEK (KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM, BUDAPEST. ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLAI KAR, SZEGED), 18. pp. 45-56. ISSN 0238-3756 (1995)

[thumbnail of TudKozl1995pp45_56_u.pdf]
Előnézet
Szöveg
TudKozl1995pp45_56_u.pdf - Megjelent verzió

Download (3MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEK (KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM, BUDAPEST. ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLAI KAR, SZEGED)
Publikáció dátuma: 1995
Kötet: 18
Oldalak: pp. 45-56
ISSN: 0238-3756
Kiadó: SZEF Kiadó
Kar/Egység: Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Intézmény: Szegedi Élelmiszeripari Főiskola
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 1373649
Kapcsolódó URL-ek:
Dátum: 2016. Feb. 08. 12:52
Utolsó módosítás: 2022. Okt. 27. 10:17
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6264

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben