Szójabab tripszininhibitor aktivitásának csökkentése mikrohullámú kezeléssel

Rajkó Róbert and Keszthelyi-Szabó Gábor and Kovács Erzsébet Terézia and Papp Gézáné and Hotya Líviuszné: Szójabab tripszininhibitor aktivitásának csökkentése mikrohullámú kezeléssel.
TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEK (KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM, BUDAPEST. ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLAI KAR, SZEGED), 18. pp. 45-56. ISSN 0238-3756 (1995)

[thumbnail of TudKozl1995pp45_56_u.pdf]
Preview
Text
TudKozl1995pp45_56_u.pdf - Published Version

Download (3MB) | Preview
Item Type: Journal Article
Journal or Publication Title: TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEK (KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM, BUDAPEST. ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLAI KAR, SZEGED)
Date: 1995
Volume: 18
Page Range: pp. 45-56
ISSN: 0238-3756
Publisher: SZEF Kiadó
Faculty/Unit: Food Industry College of Szeged
Institution: Szegedi Élelmiszeripari Főiskola
Language: Hungarian
MTMT rekordazonosító: 1373649
Related URLs:
Date Deposited: 2016. Feb. 08. 12:52
Last Modified: 2022. Oct. 27. 10:17
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6264

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year