Rajkó Róbert and Keszthelyi-Szabó Gábor and Kovács Erzsébet Terézia and Papp Gézáné and Hotya Líviuszné:
Szójabab tripszininhibitor aktivitásának csökkentése mikrohullámú kezeléssel.
TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEK (KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM, BUDAPEST. ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLAI KAR, SZEGED), 18.
pp. 45-56.
ISSN 0238-3756
(1995)
Preview |
Text
TudKozl1995pp45_56_u.pdf - Published Version Download (3MB) | Preview |
Creators: |
|
|||||
---|---|---|---|---|---|---|
Item Type: | Journal Article | |||||
Journal or Publication Title: | TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEK (KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM, BUDAPEST. ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLAI KAR, SZEGED) | |||||
Date: | 1995 | |||||
Volume: | 18 | |||||
Page Range: | pp. 45-56 | |||||
ISSN: | 0238-3756 | |||||
Publisher: | SZEF Kiadó | |||||
Faculty/Unit: | Food Industry College of Szeged | |||||
Institution: | Food Industry College of Szeged (1972-1986) | |||||
Language: | Hungarian | |||||
MTMT rekordazonosító: | 1373649 | |||||
Related URLs: | ||||||
Date Deposited: | 2016. Feb. 08. 12:52 | |||||
Last Modified: | 2022. Oct. 27. 10:17 | |||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6264 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |