Szerző: " Papp Dóra Anna"

Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 3.

Kovács Tamás; Papp Dóra Anna; Varga Mónika; Szekeres András; Palágyi Andrea; Vágvölgyi Csaba; Papp Tamás; Krisch Judit; Takó Miklós: Influence of enzyme treatment approach on the phenolics content and antioxidant potential of sorghum grain samples.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 200. ISSN 0023-6438 (2024)

Kotogán Alexandra; Furka Zsófia Terézia; Kovács Tamás; Volford Bettina; Papp Dóra Anna; Varga Mónika; Huynh Thu; Szekeres András; Papp Tamás; Vágvölgyi Csaba; Kerekes Erika Beáta; Takó Miklós; Mondal Keshab Chandra: Hydrolysis of Edible Oils by Fungal Lipases: An Effective Tool to Produce Bioactive Extracts with Antioxidant and Antimicrobial Potential.
FOODS, 11 (12). Terjedelem: 19 p.-Azonosító: 1711. ISSN 2304-8158 (2022)

Kulmány Ágnes Erika; Nagyné Frank Éva; Papp Dóra Anna; Szekeres András; Szebeni Gábor; Zupkó István: Biological Evaluation of Antiproliferative and Anti-Invasive Properties of an Androstadiene Derivative on Human Cervical Cancer Cell Lines.
JOURNAL OF STEROID BIOCHEMISTRY AND MOLECULAR BIOLOGY, 214. Terjedelem: 12 p-Azonosító: 105990. ISSN 0960-0760 (2021)

A lista elkészítésének dátuma 2025. december 7. 18:34:38 CET.