Hydrolysis of Edible Oils by Fungal Lipases: An Effective Tool to Produce Bioactive Extracts with Antioxidant and Antimicrobial Potential

Kotogán Alexandra; Furka Zsófia Terézia; Kovács Tamás; Volford Bettina; Papp Dóra Anna; Varga Mónika; Huynh Thu; Szekeres András; Papp Tamás; Vágvölgyi Csaba; Kerekes Erika Beáta; Takó Miklós; Mondal Keshab Chandra: Hydrolysis of Edible Oils by Fungal Lipases: An Effective Tool to Produce Bioactive Extracts with Antioxidant and Antimicrobial Potential.
FOODS, 11 (12). Terjedelem: 19 p.-Azonosító: 1711. ISSN 2304-8158 (2022)

[thumbnail of Kotoganetal_Foods_2022.pdf]
Előnézet
Szöveg
Kotoganetal_Foods_2022.pdf - Megjelent verzió

Download (3MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: FOODS
Publikáció dátuma: 2022
Kötet: 11
Szám: 12
Oldalak: Terjedelem: 19 p.-Azonosító: 1711
ISSN: 2304-8158
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 32872836
DOI azonosító: https://doi.org/10.3390/foods11121711
Dátum: 2022. Jún. 13. 13:27
Utolsó módosítás: 2022. Jún. 13. 13:27
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/24518
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 5 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben