Szerző: " Hotya Líviuszné"

Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 2.

Rajkó Róbert; Keszthelyi-Szabó Gábor; Kovács Erzsébet Terézia; Papp Gézáné; Hotya Líviuszné: Szójabab tripszininhibitor aktivitásának csökkentése mikrohullámú kezeléssel.
TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEK (KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM, BUDAPEST. ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLAI KAR, SZEGED), 18. pp. 45-56. ISSN 0238-3756 (1995)

Keszthelyi-Szabó Gábor; Rajkó Róbert; Kovács Erzsébet Terézia; Papp Gézáné; Hotya Líviuszné: Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 17. pp. 12-22. (1994)

A lista elkészítésének dátuma 2024. december 22. 16:24:06 CET.