Eszes Ferenc; Rajkó Róbert; Keszthelyi-Szabó Gábor; Véha Antal:
Energetic Calculation in the Heat Treatment Processes of Meat Products.
In:
Synergy 2009 – Synergy and Technical Development in the Agricultural Engineering.
Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kar, Gödöllő, pp. 191-195.
(2009)
ISBN 978-963-269-111-4; 978-963-269-112-1 (CD ISBN)
Fenyvessy József; Csanádi József; Eszes Ferenc:
Product development utilising sheep milk whey.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2007 (1).
pp. 37-41.
ISSN 1788-6392
(2007)
Eszes Ferenc; Rajkó Róbert; Keszthelyi-Szabó Gábor:
Determination of thermal parameters under industrial conditions.
HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING, 18.
pp. 26-28.
ISSN 0864-7410
(2005)
Eszes Ferenc; Rajkó Róbert; Keszthelyi-Szabó Gábor:
Hagyományos és modern füstölés-főzés energetikai összehasonlítása.
In:
Proceedings of the 12th Symposium on Analytical and Environmental Problems.
MTA Szegedi Akadémiai Bizottság, Szeged, pp. 149-153.
(2005)
ISBN 963 219 675 9
Eszes Ferenc; Rajkó Róbert; Keszthelyi-Szabó Gábor:
Energia felhasználás csökkentése változó közeghőmérsékletű hőkezeléssel.
In:
Proceedings of the 11th Symposium on Analytical and Environmental Problems.
MTA SZAB, Szeged, pp. 69-74.
(2004)
ISBN 963-217-147-0
Keszthelyi-Szabó Gábor; Rajkó Róbert; Eszes Ferenc:
Cooling of pig carcases.
In:
4th international conference on predictive modelling in foods.
Katholieke Universiteit Leuven, Leuven, pp. 286-288.
(2003)
ISBN 90-5682-400-7
Rajkó Róbert; Eszes Ferenc; Keszthelyi-Szabó Gábor:
Szárítás során kialakuló hővezetés számítása Excel VBA makróval.
In:
5. Magyar Szárítási Szimpózium előadásainak tartalmi összefoglalói + CD melléklet az előadások kivonataival [Proceedings of 5th Hungarian Drying Symposium + CD].
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 148-181.
(2003)
ISBN 963 482 647 4