Item where faculty "Food Industry College of Szeged" and date of item 2006

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: C
Number of items: 2.

C

Csanádi József, Fenyvessy József, Balázsa-Bajusz Ildikó, Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna: A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajtkitermelésre.
In: A VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, Terjedelem: 9 p. -Azonosító: S. 1/09. (2006) ISBN 963 482 577 X

Csanádi József, Fenyvessy József, Földi László: Alpesi és szánentáli anyakecskék tejtermelése, a tej összetétele, és a sajtkitermelés vizsgálata.
In: A VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, Terjedelem: 5 p. -Azonosító: P. 02. (2006) ISBN 963 482 577 X

This list was generated on 2019. július 24. 00:07:43 CEST.