Tételek ahol a kar "Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar" és a mű dátuma 2004

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Válasszon: C
Találatok száma: 4.

C

Csanádi József, Fenyvessy József, Csapó János: Tej és tejtermékek szabad aminosav-, és szabad D-aminosav-tartalma.
In: A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-8. (2004) ISBN 963-482-677-6

Csanádi József, Fenyvessy József, Jávor András: Study on the lactation performance and milk composition of Hungarian Worsted Merino and Tsigai sheep.
In: Proceedings of the 9th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology. The Egyptian Society of Diary Science, pp. 353-358. (2004)

Csanádi József, Szakály Sándor, Csapó János, Csapó Jánosné, Vargáné Visi Éva: Tej és tejtermékek konjugált linolsav-tartalma.
In: A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-12. (2004) ISBN 963-482-677-6

Csapó János, Csapó Jánosné, Pohn Gabriella, Csanádi József: A tej konjugált linolsav-tartalmának meghatározása.
In: A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-7. (2004) ISBN 963-482-677-6

A lista elkészítésének dátuma 2017. november 22. 10:20:01 CET.