Tételek ahol a kar "Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar" és a mű dátuma 2002

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Válasszon: B
Találatok száma: 2.

B

Bara Tamásné Herczegh Ottilia, Horváthné Almássy Katalin, Csanádi József, Örsi Ferenc: Suitability of texture paremeters for characterization of Hajdú cheese ripening.
ACTA ALIMENTARIA, 31 (2). pp. 149-159. ISSN 0139-3006 (2002)

Beszédes Sándor: Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappsita sajt érése során.
In: A MÉTE XIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia előadásainak tartalmi kivonatai. Szeged, 2002. április 25-26. SZTE Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 133-136. (2002)

A lista elkészítésének dátuma 2017. szeptember 22. 13:56:37 CEST.