Item where faculty "Food Industry College of Szeged" and date of item 2002

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B
Number of items: 2.

B

Bara Tamásné Herczegh, Ottilia, Horváthné Almássy, Katalin, Csanádi, József, Örsi, Ferenc: Suitability of texture paremeters for characterization of Hajdú cheese ripening.
ACTA ALIMENTARIA, 31 (2). pp. 149-159. ISSN 0139-3006 (2002)

Beszédes, Sándor: Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappsita sajt érése során.
In: A MÉTE XIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia előadásainak tartalmi kivonatai. Szeged, 2002. április 25-26. SZTE Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 133-136. (2002)

This list was generated on 2019. december 10. 03:49:15 CET.