Beszédes Sándor:
Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappsita sajt érése során.
In:
A MÉTE XIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia előadásainak tartalmi kivonatai. Szeged, 2002. április 25-26.
SZTE Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 133-136.
(2002)
![]() |
Text
Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappista sajt érése során 2002.pdf - Published Version Restricted access: Logged in users only Download (1MB) |
Creators: |
|
|
---|---|---|
Item Type: | Book Section | |
Date: | 2002 | |
Page Range: | pp. 133-136 | |
Publisher: | SZTE Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar | |
Place of Publication: | Szeged | |
Faculty/Unit: | Food Industry College of Szeged | |
Department: | Élelmiszeripari Műveletek és Környezettechnika Tanszék | |
Institution: | University of Szeged (2000-) | |
Language: | Hungarian | |
MTMT rekordazonosító: | 2359055 | |
Date Deposited: | 2014. Jan. 30. 10:57 | |
Last Modified: | 2018. Jul. 27. 09:51 | |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4041 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |