Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappsita sajt érése során

Beszédes Sándor: Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappsita sajt érése során.
In: A MÉTE XIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia előadásainak tartalmi kivonatai. Szeged, 2002. április 25-26. SZTE Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 133-136. (2002)

[thumbnail of Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappista sajt érése során 2002.pdf] Text
Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappista sajt érése során 2002.pdf - Published Version
Restricted access: Logged in users only

Download (1MB)
Creators:
Beszédes Sándor MTMT
Item Type: Book Section
Date: 2002
Page Range: pp. 133-136
Publisher: SZTE Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Place of Publication: Szeged
Faculty/Unit: Food Industry College of Szeged
Department: Élelmiszeripari Műveletek és Környezettechnika Tanszék
Institution: University of Szeged (2000-)
Language: Hungarian
MTMT rekordazonosító: 2359055
Date Deposited: 2014. Jan. 30. 10:57
Last Modified: 2018. Jul. 27. 09:51
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4041

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year