Beszédes Sándor:
Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappsita sajt érése során.
In:
A MÉTE XIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia előadásainak tartalmi kivonatai. Szeged, 2002. április 25-26.
SZTE Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 133-136.
(2002)
Szöveg
Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappista sajt érése során 2002.pdf - Megjelent verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (1MB) |
Mű típusa: | Könyv része |
---|---|
Publikáció dátuma: | 2002 |
Oldalak: | pp. 133-136 |
Kiadó: | SZTE Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar |
Kiadás helye: | Szeged |
Kar/Egység: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar |
Tanszék: | Élelmiszeripari Műveletek és Környezettechnika Tanszék |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 2359055 |
Dátum: | 2014. Jan. 30. 10:57 |
Utolsó módosítás: | 2018. Júl. 27. 09:51 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4041 |
Actions (login required)
Tétel nézet |