Tételek ahol a Kar/Egység "Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar" és a mű dátuma "1994"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 2.

Keszthelyi-Szabó Gábor; Rajkó Róbert; Kovács Erzsébet Terézia; Papp Gézáné; Hotya Líviuszné: Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 17. pp. 12-22. (1994)

Rajkó Róbert: Lineáris és linearizált függvénykapcsolatok kiértékelése.
TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEK (KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM, BUDAPEST. ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLAI KAR, SZEGED), 17. pp. 44-52. ISSN 0238-3756 (1994)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 1. 16:00:00 CEST.