Szerző: " Gömöri Csilla"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 7.

Kimani Bernard Gitura; Takó Miklós; Gömöri Csilla; Krisch Judit; Papp Tamás; Kerekes Erika Beáta; Vágvölgyi Csaba: Activity of Binary Combinations of Natural Phenolics and Synthetic Food Preservatives against Food Spoilage Yeasts.
FOODS, 12 (6). ISSN 2304-8158 (2023)

Gömöri Csilla; Vidács Anita; Kerekes Erika Beáta; Nacsa-Farkas Elvira; Böszörményi Andrea; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit: Altered antimicrobial and anti-biofilm forming effect of thyme essential oil due to changes in composition.
NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS, 13 (4). pp. 483-487. ISSN 1934-578X (2018)

Gömöri Csilla; Nacsa-Farkas Elvira; Kerekes Erika Beáta; Vidács Anita; Bencsik Ottó; Kocsubé Sándor; Khaled Jamal M.; Alharbi N. S.; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit: Effect of essential oil vapours on aflatoxin production of Aspergillus parasiticus.
WORLD MYCOTOXIN JOURNAL, 11 (4). pp. 579-588. ISSN 1875-0710 (2018)

Berta Máté; Molnár István; Zentai Ádám; Kecskeméti Anita; Kerekes Erika Beáta; Gömöri Csilla; Vidács Anita; Kocsubé Sándor; Bencsik Ottó; Szekeres András; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit: Preservation effect of cinnamon and clove essential oil vapors on shelled walnut.
ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS, 62 (2). pp. 141-145. ISSN 1588-385X (2018)

Kerekes Erika Beáta; Vidács Anita; Jenei Török Julianna; Gömöri Csilla; Petkovits Tamás; Chandrasekaran Muthusamy; Kadaikunnan Shine; Alharbi Naiyf S.; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit: Anti-listerial effect of selected essential oils and thymol.
ACTA BIOLOGICA HUNGARICA, 67 (3). pp. 333-343. ISSN 0236-5383 (2016)

Kerekes Erika Beáta; Vidács Anita; Törökné Jenei Julianna; Gömöri Csilla; Takó Miklós; Chandrasekaran M.; Kadaikunnan S.; Alharbi N. S.; Krisch Judit; Vágvölgyi Csaba: Essential oils against bacterial biofilm formation and quorum sensing of food-borne pathogens and spoilage microorganisms.
In: The Battle Against Microbial Pathogens: Basic Science, Technological Advances and Educational Programs. Microbiology Book Series, Volume 1 (5). Formatex Research Center, Badajoz, pp. 429-437. (2015) ISBN 978-84-942134-6-5

Gömöri Csilla; Nacsa-Farkas Elvira; Kerekes Erika Beáta; Kocsubé Sándor; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit: Evaluation of five essential oils for the control of food-spoilage and mycotoxin producing fungi.
ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS, 57 (2). pp. 113-116. ISSN 1588-385X (2013)

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 29. 00:40:16 CET.