Evaluation of five essential oils for the control of food-spoilage and mycotoxin producing fungi

Gömöri Csilla; Nacsa-Farkas Elvira; Kerekes Erika Beáta; Kocsubé Sándor; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit: Evaluation of five essential oils for the control of food-spoilage and mycotoxin producing fungi.
ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS, 57 (2). pp. 113-116. ISSN 1588-385X (2013)

[thumbnail of 57113.pdf]
Előnézet
Szöveg
57113.pdf - Megjelent verzió

Download (363kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS
Publikáció dátuma: 2013
Kötet: 57
Szám: 2
Oldalak: pp. 113-116
ISSN: 1588-385X
Kiadó: Szegedi Tudományegyetem
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 2599506
Kapcsolódó URL-ek:
Dátum: 2017. Dec. 21. 15:24
Utolsó módosítás: 2020. Már. 10. 14:04
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12536

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben