Gömöri Csilla; Nacsa-Farkas Elvira; Kerekes Erika Beáta; Kocsubé Sándor; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit:
Evaluation of five essential oils for the control of food-spoilage and mycotoxin producing fungi.
ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS, 57 (2).
pp. 113-116.
ISSN 1588-385X
(2013)
Előnézet |
Szöveg
57113.pdf - Megjelent verzió Download (363kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS |
Publikáció dátuma: | 2013 |
Kötet: | 57 |
Szám: | 2 |
Oldalak: | pp. 113-116 |
ISSN: | 1588-385X |
Kiadó: | Szegedi Tudományegyetem |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 2599506 |
Kapcsolódó URL-ek: | |
Dátum: | 2017. Dec. 21. 15:24 |
Utolsó módosítás: | 2020. Már. 10. 14:04 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12536 |
Actions (login required)
Tétel nézet |