Zambrano Carrillo Carolina Lorena; Kerekes Erika Beáta; Kotogán Alexandra; Papp Tamás; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit; Takó Miklós:
Antimicrobial activity of grape, apple and pitahaya residue extracts after carbohydrase treatment against food-related bacteria.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 100.
pp. 416-425.
ISSN 0023-6438
(2019)
Szöveg
Zambrano_et al_10.1016@j.lwt.2018.10.044.pdf - Benyújtott verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (638kB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY |
Publikáció dátuma: | 2019 |
Kötet: | 100 |
Oldalak: | pp. 416-425 |
ISSN: | 0023-6438 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 30307693 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.lwt.2018.10.044 |
Dátum: | 2018. Nov. 15. 09:02 |
Utolsó módosítás: | 2018. Nov. 15. 09:02 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/14022 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 28 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |