Zambrano Carrillo Carolina Lorena; Kerekes Erika Beáta; Kotogán Alexandra; Papp Tamás; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit; Takó Miklós:
Antimicrobial activity of grape, apple and pitahaya residue extracts after carbohydrase treatment against food-related bacteria.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 100.
pp. 416-425.
ISSN 0023-6438
(2019)
![]() |
Szöveg
Zambrano_et al_10.1016@j.lwt.2018.10.044.pdf - Benyújtott verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (638kB) | Másolat kérése |
Szerző azonosítók: |
|
|||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||||
Folyóirat/kiadvány címe: | LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY | |||||||
Publikáció dátuma: | 2019 | |||||||
Kötet: | 100 | |||||||
Oldalak: | pp. 416-425 | |||||||
ISSN: | 0023-6438 | |||||||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
|||||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||||
Nyelv: | angol | |||||||
MTMT rekordazonosító: | 30307693 | |||||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.lwt.2018.10.044 | |||||||
Dátum: | 2018. Nov. 15. 09:02 | |||||||
Utolsó módosítás: | 2018. Nov. 15. 09:02 | |||||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/14022 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 34 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |