Item where Faculty/Unit "Food Industry College of Szeged" and date of item "1996"

Group by: Creators | No Grouping
Number of items: 6.

Hodúr Cecilia and Rajkó Róbert and Keszthelyi-Szabó Gábor: Measuring of haze by filtration.
KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM KÖZLEMÉNYEI, 55. pp. 5-9. ISSN 0238-6852 (1996)

Rajkó Róbert and Gyimes Ernő and Fenyvessy József: Impakt faktor - Citációs index II. rész.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 19. pp. 22-33. (1996)

Rajkó Róbert and Gyimes Ernő and Keszthelyi-Szabó Gábor: Impakt faktor - Citációs index I. rész.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 19. pp. 12-21. (1996)

Rajkó Róbert and Hodúr Cecilia and Keszthelyi-Szabó Gábor: On the sensitivity investigation of a rotating film evaporator by Taguchi's experimental design methodology.
KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM KÖZLEMÉNYEI, 55. pp. 10-15. ISSN 0238-6852 (1996)

Rajkó Róbert and Keszthelyi-Szabó Gábor: Mikrohullámú hőkezelésen alapuló gyors nedvesség-meghatározó módszer statisztikai vizsgálata.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 19. pp. 88-94. (1996)

Rajkó Róbert and Keszthelyi-Szabó Gábor: Szójabab mikrohullámú kezeléséhez művelettani paraméterek optimalizálása kísérlettervezéssel.
AGRÁRFŐISKOLÁK SZÖVETSÉGÉNEK TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 19. pp. 134-148. ISSN 1416-7573 (1996)

This list was generated on 2024. július 24. 10:59:00 CEST.