Tételek ahol a Kar/Egység "Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar" és a mű dátuma "1996"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 6.

Hodúr Cecilia; Rajkó Róbert; Keszthelyi-Szabó Gábor: Measuring of haze by filtration.
KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM KÖZLEMÉNYEI, 55. pp. 5-9. ISSN 0238-6852 (1996)

Rajkó Róbert; Gyimes Ernő; Fenyvessy József: Impakt faktor - Citációs index II. rész.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 19. pp. 22-33. (1996)

Rajkó Róbert; Gyimes Ernő; Keszthelyi-Szabó Gábor: Impakt faktor - Citációs index I. rész.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 19. pp. 12-21. (1996)

Rajkó Róbert; Hodúr Cecilia; Keszthelyi-Szabó Gábor: On the sensitivity investigation of a rotating film evaporator by Taguchi's experimental design methodology.
KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM KÖZLEMÉNYEI, 55. pp. 10-15. ISSN 0238-6852 (1996)

Rajkó Róbert; Keszthelyi-Szabó Gábor: Mikrohullámú hőkezelésen alapuló gyors nedvesség-meghatározó módszer statisztikai vizsgálata.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 19. pp. 88-94. (1996)

Rajkó Róbert; Keszthelyi-Szabó Gábor: Szójabab mikrohullámú kezeléséhez művelettani paraméterek optimalizálása kísérlettervezéssel.
AGRÁRFŐISKOLÁK SZÖVETSÉGÉNEK TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 19. pp. 134-148. ISSN 1416-7573 (1996)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 6. 23:40:09 CEST.