Mikrohullámú hőkezelésen alapuló gyors nedvesség-meghatározó módszer statisztikai vizsgálata

Rajkó Róbert and Keszthelyi-Szabó Gábor: Mikrohullámú hőkezelésen alapuló gyors nedvesség-meghatározó módszer statisztikai vizsgálata.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 19. pp. 88-94. (1996)

[thumbnail of TudKozl1996pp88_94_u.pdf]
Preview
Text
TudKozl1996pp88_94_u.pdf - Published Version

Download (2MB) | Preview
Creators:
Rajkó Róbert MTMT
Keszthelyi-Szabó Gábor MTMT
Item Type: Journal Article
Journal or Publication Title: ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI
Date: 1996
Volume: 19
Page Range: pp. 88-94
Faculty/Unit: Food Industry College of Szeged
Institution: Food Industry College of Szeged (1972-1986)
Language: Hungarian
MTMT rekordazonosító: 1373650
Related URLs:
Date Deposited: 2016. Feb. 08. 08:48
Last Modified: 2022. Oct. 28. 10:11
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6257

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year