Item where Faculty/Unit "Food Industry College of Szeged" and date of item "1995"

Group by: Creators | No Grouping
Jump to: R
Number of items: 2.

R

Rajkó Róbert and Keszthelyi-Szabó Gábor: Linearizált függvénykapcsolatok kiértékelése az aprítás és szűrés műveletekre vonatkozóan.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 18. pp. 9-18. (1995)

Rajkó Róbert and Keszthelyi-Szabó Gábor and Kovács Erzsébet Terézia and Papp Gézáné and Hotya Líviuszné: Szójabab tripszininhibitor aktivitásának csökkentése mikrohullámú kezeléssel.
TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEK (KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM, BUDAPEST. ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLAI KAR, SZEGED), 18. pp. 45-56. ISSN 0238-3756 (1995)

This list was generated on 2024. június 13. 15:13:42 CEST.