Tételek ahol a Kar/Egység "Mérnöki Kar" és a mű dátuma "2024"

Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 8.

Dobozi Réka; Jákói Zoltán Péter; Beszédes Sándor: Dielectric Monitoring of Microwave Extraction Processes.
ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 18 (1). pp. 7-10. ISSN 1788-6392 (2024)

Jiang Xinyan; Sárosi József; Bíró István: Characteristics of Lower Limb Running-Related Injuries in Trail Runners: A Systematic Review.
PHYSICAL ACTIVITY AND HEALTH, 8 (1). pp. 137-147. ISSN 2515-2270 (2024)

Jákói Zoltán Péter; Hodúr Cecilia; Beszédes Sándor: Magnetic iron oxide nanoparticle enhanced microwave pretreatment for anaerobic digestion of meat industry sludge.
SCIENTIFIC REPORTS, 14 (1). ISSN 2045-2322 (2024)

Kotyza Pavel; Cabelkova Inna; Pierański Bartłomiej; Malec Karel; Borusiak Barbara; Smutka Luboš; Nagy Sándor; Gawel Aleksandra; Bernardo López Lluch David; Kis Krisztián; Gál József; Gálová Jana; Mravcová Anna; Knezevic Blaženka; Hlaváček Martin: The predictive power of environmental concern, perceived behavioral control and social norms in shaping pro-environmental intentions: a multicountry study.
FRONTIERS IN ECOLOGY AND EVOLUTION, 12. ISSN 2296-701X (2024)

Nagy Valéria: Energia töprengő.
ENERGIAGAZDÁLKODÁS, 64 (3). pp. 2-5. ISSN 0021-0757 (2024)

Pantoja Alvarez Fernanda Liceth; Beszédes Sándor; Gyulavári Tamás; Nyergesné Illés Erzsébet; Kozma Gábor; László Zsuzsanna: Ammonium ion removal from aqueous solutions in the presence of organic compounds, using biochar from banana leaves. Competitive isotherm models.
HELIYON, 10 (10). ISSN 2405-8440 (2024)

Vidács Anita; Kerekes Erika Beáta; Ramteke Pramod W.; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit: Essential Oil Efficacy Impaired by Food Residues in Food Pathogen Adhesion.
ARABIAN JOURNAL FOR SCIENCE AND ENGINEERING, 49 (1). pp. 107-119. ISSN 2193-567X (2024)

Vidács Anita; Kerekes Erika Beáta; Takó Miklós; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit: Eradication of multiple-species biofilms from food industrial and domestic surfaces using essential oils.
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, 30 (4). pp. 361-369. ISSN 1082-0132 (2024)

A lista elkészítésének dátuma 2024. július 27. 05:12:46 CEST.