Tételek ahol a Kar/Egység "Mérnöki Kar" és a mű dátuma "2006"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Válasszon: C | K | S
Találatok száma: 4.

C

Csanádi József; Fenyvessy József; Bajusz Ildikó: Cigája anyajuhok tejtermelésének és a tej összetételének vizsgálata.
In: X. Nemzetközi Agrárökonómiai Tudományos Napok. Gyöngyös. Károly Róbert Főiskola, pp. 1-6. (2006) ISBN 9632296230

K

Keszthelyi-Szabó Gábor; Beszédes Sándor: Dielektromos jellemzők vizsgálata szemeskukorica mikrohullámú szárítása során.
In: VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia = 7th International Conference on Food Science. Szeged, Magyarország, 2006.04.20. JATEPress, Szeged, pp. 1-5. (2006) ISBN 9634826768, 963 482 577 X

Keszthelyi-Szabó Gábor; Beszédes Sándor: Kombinált energiaközléses műveletek alkalmazása élelmiszerek minőségjavítására.
In: XXXI. Óvári Tudományos Nap. pp. 1-5.

S

Sárosi József: Az RSView vizualizációs szoftver élelmiszeripari alkalmazhatósága.
In: A VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai = 7th International Conference on Food Science: Proceedings. Szegedi Tudományegyetem, Szeged, CD-6 o.. (2006) ISBN 963482577X

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 28. 18:59:04 CET.