Dielektromos jellemzők vizsgálata szemeskukorica mikrohullámú szárítása során

Keszthelyi-Szabó Gábor, Beszédes Sándor: Dielektromos jellemzők vizsgálata szemeskukorica mikrohullámú szárítása során.
In: VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia = 7th International Conference on Food Science. Szeged, Magyarország, 2006.04.20. JATEPress, Szeged, pp. 1-5. (2006) ISBN 9634826768, 963 482 577 X

This is the latest version of this item.

[img] Text
Dielektromos jellemzők vizsgálata szemeskukorica mikrohullámú szárítása során 7thÉltudKonf.pdf - Accepted Version
Korlátozott. Registered users only

Download (472kB)
Item Type: Book Section
Date: 2006
Page Range: pp. 1-5
ISBN: 9634826768, 963 482 577 X
Publisher: JATEPress
Place of Publication: Szeged
Faculty: Faculty of Engineering
Department: Folyamatmérnöki Intézet
Institution: Szegedi Tudományegyetem
Identification Number: 1611914
Date Deposited: 2013. Jun. 06. 16:14
Last Modified: 2019. Feb. 11. 19:28
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3152

Available Versions of this Item

  • Dielektromos jellemzők vizsgálata szemeskukorica mikrohullámú szárítása során. (2013. Jun. 06. 16:14) [Currently Displayed]

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year