Keszthelyi-Szabó Gábor and Beszédes Sándor:
Dielektromos jellemzők vizsgálata szemeskukorica mikrohullámú szárítása során.
In:
VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia = 7th International Conference on Food Science. Szeged, Magyarország, 2006.04.20.
JATEPress, Szeged, pp. 1-5.
(2006)
ISBN 9634826768, 963 482 577 X
![]() |
Text
Dielektromos jellemzők vizsgálata szemeskukorica mikrohullámú szárítása során 7thÉltudKonf.pdf - Accepted Version Restricted access: Logged in users only Download (472kB) |
Creators: |
|
||
---|---|---|---|
Item Type: | Book Section | ||
Date: | 2006 | ||
Page Range: | pp. 1-5 | ||
ISBN: | 9634826768, 963 482 577 X | ||
Publisher: | JATEPress | ||
Place of Publication: | Szeged | ||
Faculty/Unit: | Faculty of Engineering | ||
Department: | Folyamatmérnöki Intézet | ||
Institution: | University of Szeged (2000-) | ||
Language: | Hungarian | ||
MTMT rekordazonosító: | 1611914 | ||
Date Deposited: | 2013. Jun. 06. 16:14 | ||
Last Modified: | 2019. Feb. 11. 19:28 | ||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3152 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |