Szerző: " Pal S."

Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 2.

Jagadish K.; Rahane G.K.; Kumar B.S.; Borkar D.R.; Chordiya Kalyani; Kavanagh S.R.; Roy A.; Debnath T.; Kolekar S.; Upadhyay Kahaly Mousumi; Mali S.S.; Pal S.; Gasparini N.; Dubal D.P.; Rondiya S.R.: Interface-Centric Strategies in Kesterite Solar Cells: Addressing Challenges, solutions, and Future Directions for Efficient Solar-Harvesting Technologies.
SMALL, 20 (52). ISSN 1613-6810 (2024)

Hor P.K.; Ray Mousumi; Pal S.; Ghosh Kuntal; Soren Jyoti Prakash; Maiti S.; Bera D.; Singh S.; Dwivedi S.; Takó Miklós: Some Functional Properties of khambir, an Ethnic Fermented Cereal-Based Food of Western Himalayas.
FRONTIERS IN MICROBIOLOGY, 10. Azonosító: 730-Terjedelem: 13 p. ISSN 1664-302X (2019)

A lista elkészítésének dátuma 2025. december 25. 10:00:20 CET.