Some Functional Properties of khambir, an Ethnic Fermented Cereal-Based Food of Western Himalayas

Hor P.K.; Ray Mousumi; Pal S.; Ghosh Kuntal; Soren Jyoti Prakash; Maiti S.; Bera D.; Singh S.; Dwivedi S.; Takó Miklós: Some Functional Properties of khambir, an Ethnic Fermented Cereal-Based Food of Western Himalayas.
FRONTIERS IN MICROBIOLOGY, 10. Azonosító: 730-Terjedelem: 13 p. ISSN 1664-302X (2019)

[thumbnail of Horetal_FrontiersinMicrobiology_2019.pdf]
Előnézet
Szöveg
Horetal_FrontiersinMicrobiology_2019.pdf - Megjelent verzió

Download (7MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: FRONTIERS IN MICROBIOLOGY
Publikáció dátuma: 2019
Kötet: 10
Oldalak: Azonosító: 730-Terjedelem: 13 p
ISSN: 1664-302X
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 30644251
DOI azonosító: https://doi.org/10.3389/fmicb.2019.00730
Dátum: 2019. Ápr. 26. 09:11
Utolsó módosítás: 2019. Júl. 03. 09:50
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/15242
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 11 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben