Hor P.K.; Ray Mousumi; Pal S.; Ghosh Kuntal; Soren Jyoti Prakash; Maiti S.; Bera D.; Singh S.; Dwivedi S.; Takó Miklós:
Some Functional Properties of khambir, an Ethnic Fermented Cereal-Based Food of Western Himalayas.
FRONTIERS IN MICROBIOLOGY, 10.
Azonosító: 730-Terjedelem: 13 p.
ISSN 1664-302X
(2019)
Előnézet |
Szöveg
Horetal_FrontiersinMicrobiology_2019.pdf - Megjelent verzió Download (7MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | FRONTIERS IN MICROBIOLOGY |
Publikáció dátuma: | 2019 |
Kötet: | 10 |
Oldalak: | Azonosító: 730-Terjedelem: 13 p |
ISSN: | 1664-302X |
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 30644251 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.3389/fmicb.2019.00730 |
Dátum: | 2019. Ápr. 26. 09:11 |
Utolsó módosítás: | 2019. Júl. 03. 09:50 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/15242 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 11 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |