Bajzát Judit; Misz András; Rácz József; Vágvölgyi Máté; Csutorás Csaba; Vágvölgyi Csaba:
Development of a Simple HPLC Method for the Analysis of Ergosterol and UV-Enriched Vitamin D₂ in Mushroom Powders.
APPLIED SCIENCES-BASEL, 15 (7).
ISSN 2076-3417
(2025)
Misz András; Kocsubé Sándor; Vágvölgyi Máté; Bajzát Judit; Vágvölgyi Csaba; Csutorás Csaba:
Development and Evaluation of Vegan Yogurts and Sour Milk Alternatives from White Lupin (Lupinus albus L.).
ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS, 67 (2).
pp. 195-201.
ISSN 1588-385X
(2023)
Büchner Rita; Vörös Mónika; Allaga Henrietta; Varga András; Bartal Attila; Szekeres András; Varga Sarolta; Bajzát Judit; Bakos-Barczi Nóra; Misz András; Csutorás Csaba; Hatvani Lóránt; Vágvölgyi Csaba; Kredics László:
Selection and Characterization of a Bacillus Strain for Potential Application in Industrial Production of White Button Mushroom (Agaricus bisporus).
AGRONOMY, 12 (2).
ISSN 2073-4395
(2022)
Csutorás Csaba; Bakos-Barczi Nóra; Nagy-Köteles Csaba; Bajzát Judit; Misz András; Fónad István; Rácz László; Allaga Henrietta; Kredics László; Szekeres András; Vágvölgyi Csaba:
Virágföldek és gombatermesztésben alkalmazott takaróanyagok előállítása letermett gombakomposzt rekomposztálásával.
In:
ŐSHONOS- ÉS TÁJFAJTÁK – ÖKOTERMÉKEK – EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS – VIDÉKFEJLESZTÉS Minőségi élelmiszerek – Egészséges környezet – Fenntartható vidéki gazdálkodás.
Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, pp. 63-73.
(2021)
ISBN 9786156032409