Szerző: " Csutorás Csaba"

Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 4.

Bajzát Judit; Misz András; Rácz József; Vágvölgyi Máté; Csutorás Csaba; Vágvölgyi Csaba: Development of a Simple HPLC Method for the Analysis of Ergosterol and UV-Enriched Vitamin D₂ in Mushroom Powders.
APPLIED SCIENCES-BASEL, 15 (7). ISSN 2076-3417 (2025)

Misz András; Kocsubé Sándor; Vágvölgyi Máté; Bajzát Judit; Vágvölgyi Csaba; Csutorás Csaba: Development and Evaluation of Vegan Yogurts and Sour Milk Alternatives from White Lupin (Lupinus albus L.).
ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS, 67 (2). pp. 195-201. ISSN 1588-385X (2023)

Büchner Rita; Vörös Mónika; Allaga Henrietta; Varga András; Bartal Attila; Szekeres András; Varga Sarolta; Bajzát Judit; Bakos-Barczi Nóra; Misz András; Csutorás Csaba; Hatvani Lóránt; Vágvölgyi Csaba; Kredics László: Selection and Characterization of a Bacillus Strain for Potential Application in Industrial Production of White Button Mushroom (Agaricus bisporus).
AGRONOMY, 12 (2). ISSN 2073-4395 (2022)

Csutorás Csaba; Bakos-Barczi Nóra; Nagy-Köteles Csaba; Bajzát Judit; Misz András; Fónad István; Rácz László; Allaga Henrietta; Kredics László; Szekeres András; Vágvölgyi Csaba: Virágföldek és gombatermesztésben alkalmazott takaróanyagok előállítása letermett gombakomposzt rekomposztálásával.
In: ŐSHONOS- ÉS TÁJFAJTÁK – ÖKOTERMÉKEK – EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS – VIDÉKFEJLESZTÉS Minőségi élelmiszerek – Egészséges környezet – Fenntartható vidéki gazdálkodás. Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, pp. 63-73. (2021) ISBN 9786156032409

A lista elkészítésének dátuma 2025. december 8. 14:10:19 CET.