Tételek ahol a kar "Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar" és a mű dátuma 1996

Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név["Update/Views:group_separator" not defined]csoportosítás nélkül
Válasszon: H["Update/Views:jump_separator" not defined]R
Találatok száma: 6.

H

Hodúr Cecilia, Rajkó Róbert, Keszthelyi-Szabó Gábor: Measuring of haze by filtration.
KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM KÖZLEMÉNYEI, 55. pp. 5-9. ISSN 0238-6852 (1996)

R

Rajkó Róbert, Gyimes Ernő, Fenyvessy József: Impakt faktor - Citációs index II. rész.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 19. pp. 22-33. (1996)

Rajkó Róbert, Gyimes Ernő, Keszthelyi-Szabó Gábor: Impakt faktor - Citációs index I. rész.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 19. pp. 12-21. (1996)

Rajkó Róbert, Hodúr Cecilia, Keszthelyi-Szabó Gábor: On the sensitivity investigation of a rotating film evaporator by Taguchi's experimental design methodology.
KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM KÖZLEMÉNYEI, 55. pp. 10-15. ISSN 0238-6852 (1996)

Rajkó Róbert, Keszthelyi-Szabó Gábor: Mikrohullámú hőkezelésen alapuló gyors nedvesség-meghatározó módszer statisztikai vizsgálata.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 19. pp. 88-94. (1996)

Rajkó Róbert, Keszthelyi-Szabó Gábor: Szójabab mikrohullámú kezeléséhez művelettani paraméterek optimalizálása kísérlettervezéssel.
AGRÁRFŐISKOLÁK SZÖVETSÉGÉNEK TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 19. pp. 134-148. ISSN 1416-7573 (1996)

A lista elkészítésének dátuma 2025. január 13. 10:21:48 CET.