Csanádi József; Fenyvessy József; Bajusz Ildikó:
Cigája anyajuhok tejtermelésének és a tej összetételének vizsgálata.
In:
X. Nemzetközi Agrárökonómiai Tudományos Napok. Gyöngyös.
Károly Róbert Főiskola, pp. 1-6.
(2006)
ISBN 9632296230
Keszthelyi-Szabó Gábor; Beszédes Sándor:
Dielektromos jellemzők vizsgálata szemeskukorica mikrohullámú szárítása során.
In:
VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia = 7th International Conference on Food Science. Szeged, Magyarország, 2006.04.20.
JATEPress, Szeged, pp. 1-5.
(2006)
ISBN 9634826768, 963 482 577 X
Keszthelyi-Szabó Gábor; Beszédes Sándor:
Kombinált energiaközléses műveletek alkalmazása élelmiszerek minőségjavítására.
In: XXXI. Óvári Tudományos Nap.
pp. 1-5.
Sárosi József:
Az RSView vizualizációs szoftver élelmiszeripari alkalmazhatósága.
In:
A VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai = 7th International Conference on Food Science: Proceedings.
Szegedi Tudományegyetem, Szeged, CD-6 o..
(2006)
ISBN 963482577X