Tételek ahol a kar "Mérnöki Kar" és a mű dátuma 2006

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Válasszon: S
Találatok száma: 2.

S

Szabó Gábor György, Beszédes Sándor: Dielektromos jellemzők vizsgálata szemeskukorica mikrohullámú szárítása során.
In: VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia = 7th International Conference on Food Science. Szeged, Magyarország, 2006.04.20. JATEPress, Szeged, pp. 1-5. (2006) ISBN 963 482 577 X

Szabó Gábor György, Beszédes Sándor: Kombinált energiaközléses műveletek alkalmazása élelmiszerek minőségjavítására.
In: "Élelmiszer alapanyag-előállítás - quo vadis?" : XXXI. Óvári Tudományos Nap. Mosonmagyaróvár, 2006. október 5. Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 1-5. (2006)

A lista elkészítésének dátuma 2017. november 19. 02:11:19 CET.