Item where faculty "Faculty of Engineering" and date of item 2006

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: K
Number of items: 2.

K

Keszthelyi-Szabó Gábor, Beszédes Sándor: Dielektromos jellemzők vizsgálata szemeskukorica mikrohullámú szárítása során.
In: VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia = 7th International Conference on Food Science. Szeged, Magyarország, 2006.04.20. JATEPress, Szeged, pp. 1-5. (2006) ISBN 9634826768, 963 482 577 X

Keszthelyi-Szabó Gábor, Beszédes Sándor: Kombinált energiaközléses műveletek alkalmazása élelmiszerek minőségjavítására.
In: XXXI. Óvári Tudományos Nap. pp. 1-5.

This list was generated on 2019. július 19. 04:08:55 CEST.