Comparison of 3DTA and VSEP systems during the ultrafiltration of sweet whey

Hodúr Cecilia; Kertész Szabolcs; Csanádi József; Keszthelyi-Szabó Gábor: Comparison of 3DTA and VSEP systems during the ultrafiltration of sweet whey.
DESALINATION AND WATER TREATMENT, 10 (1-3). pp. 265-271. ISSN 1944-3994 (2009)

[thumbnail of DWT_2009_Hodur_165_u.pdf] Szöveg
DWT_2009_Hodur_165_u.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után

Download (499kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: DESALINATION AND WATER TREATMENT
Publikáció dátuma: 2009
Kötet: 10
Szám: 1-3
Oldalak: pp. 265-271
ISSN: 1944-3994
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 1636545
DOI azonosító: https://doi.org/10.5004/dwt.2009.927
Dátum: 2016. Aug. 03. 13:49
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 24. 14:46
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/7575
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 5 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben