Kerekes Erika Beáta; Deák Éva; Takó Miklós; Tserennadmid Rentsenkhand; Petkovits Tamás; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit:
Anti-biofilm forming and anti-quorum sensing activity of selected essential oils and their main components on food-related micro-organisms.
JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, 115 (4).
pp. 933-942.
ISSN 1364-5072
(2013)
Szöveg
Kerekesetal_manuscript_rev_2.pdf - Elfogadott verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (282kB) | Másolat kérése |
|
Szöveg
jam12289.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (419kB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY |
Publikáció dátuma: | 2013 |
Kötet: | 115 |
Szám: | 4 |
Oldalak: | pp. 933-942 |
ISSN: | 1364-5072 |
Kiadó: | Blackwell Publishing |
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 2338419 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1111/jam.12289 |
Dátum: | 2016. Júl. 28. 13:58 |
Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 11. 15:42 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/7362 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 175 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |