El-Shazly Mohamed; Tai Chi-Jung; Wu Tung-Ying; Csupor Dezső; Hohmann Judit; Chang Fang-Rong; Wu Yang-Chang:
Use, history, and liquid chromatography/mass spectrometry chemical analysis of Aconitum.
JOURNAL OF FOOD AND DRUG ANALYSIS, 24 (1).
pp. 29-45.
ISSN 1021-9498
(2016)
Előnézet |
Szöveg
24_1_p29-45.pdf - Megjelent verzió Download (438kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | JOURNAL OF FOOD AND DRUG ANALYSIS |
Publikáció dátuma: | 2016 |
Kötet: | 24 |
Szám: | 1 |
Oldalak: | pp. 29-45 |
ISSN: | 1021-9498 |
Kar/Egység: | Gyógyszerésztudományi Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 2959326 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.jfda.2015.09.001 |
Dátum: | 2016. Máj. 09. 09:23 |
Utolsó módosítás: | 2018. Okt. 08. 11:36 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6693 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 11 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |