Csupor Dezső; Bognár Júlia; Karsai János:
An Optimized Method for the Quantification of Isoflavones in Dry Soy Extract Containing Products.
Food Analytical Methods, 8 (10).
pp. 2515-2523.
ISSN 1936-9751
(2015)
Szöveg
2866953 Csupor FoodAnalMethods_2015.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (540kB) |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | Food Analytical Methods |
Publikáció dátuma: | 2015 |
Kötet: | 8 |
Szám: | 10 |
Oldalak: | pp. 2515-2523 |
ISSN: | 1936-9751 |
Kiadó: | Springer New York |
Kar/Egység: | Gyógyszerésztudományi Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 2866953 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1007/s12161-015-0143-5 |
Dátum: | 2016. Máj. 05. 11:47 |
Utolsó módosítás: | 2018. Okt. 06. 15:28 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6660 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 4 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |