Hajdu Zsanett; Lorántfy László; Jedlinszki Nikoletta; Boros Klára; Hohmann Judit; Csupor Dezső:
Quality control of maca-containing (Lepidium meyenii Walp.) dietary supplements.
Acta Alimentaria, 44 (3).
pp. 461-467.
ISSN 0139-3006
(2015)
![]() |
Szöveg
2599618 Hajdu ActaAlimentaria_2015.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (122kB) |
Szerző azonosítók: |
|
||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||||
Folyóirat/kiadvány címe: | Acta Alimentaria | ||||||
Publikáció dátuma: | 2015 | ||||||
Kötet: | 44 | ||||||
Szám: | 3 | ||||||
Oldalak: | pp. 461-467 | ||||||
ISSN: | 0139-3006 | ||||||
Kiadó: | Akadémiai Kiadó | ||||||
Kar/Egység: | Gyógyszerésztudományi Kar | ||||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||||
Nyelv: | angol | ||||||
MTMT rekordazonosító: | 2599618 | ||||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1556/066.2015.44.0018 | ||||||
Dátum: | 2016. Máj. 04. 14:20 | ||||||
Utolsó módosítás: | 2018. Okt. 08. 09:14 | ||||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6654 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 4 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |