The alleviation of the adverse effects of salt stress in the tomato plant by salicylic acid shows a time- and organ-specific antioxidant response.

Görgényi Miklósné Tari Irma; Csiszár Jolán; Horváth Edit; Poór Péter; Takács Zoltán; Szepesi Ágnes: The alleviation of the adverse effects of salt stress in the tomato plant by salicylic acid shows a time- and organ-specific antioxidant response.
ACTA BIOLOGICA CRACOVIENSIA SERIES BOTANICA, 57 (1). pp. 21-30. ISSN 0001-5296 (2015)

[thumbnail of 2998094.pdf]
Előnézet
Szöveg
2998094.pdf - Elfogadott verzió

Download (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ACTA BIOLOGICA CRACOVIENSIA SERIES BOTANICA
Publikáció dátuma: 2015
Kötet: 57
Szám: 1
Oldalak: pp. 21-30
ISSN: 0001-5296
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 2998094
DOI azonosító: https://doi.org/10.1515/abcsb-2015-0008
Dátum: 2019. Ápr. 10. 09:13
Utolsó módosítás: 2019. Ápr. 10. 09:13
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6113
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 34 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben