Eszes Ferenc; Rajkó Róbert; Keszthelyi-Szabó Gábor; Véha Antal:
Energetic Calculation in the Heat Treatment Processes of Meat Products.
In:
Synergy 2009 – Synergy and Technical Development in the Agricultural Engineering.
Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kar, Gödöllő, pp. 191-195.
(2009)
ISBN 978-963-269-111-4; 978-963-269-112-1 (CD ISBN)
Előnézet |
Szöveg
Synergy2009_EFRR.pdf - Megjelent verzió Download (101kB) | Előnézet |
Előnézet |
Szöveg
SYNERGY2009_fedőlap.pdf - Címlap/Tartalomjegyzék Download (297kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Könyv része |
---|---|
Publikáció dátuma: | 2009 |
Terjedelem: | 159 |
Oldalak: | pp. 191-195 |
ISBN: | 978-963-269-111-4; 978-963-269-112-1 (CD ISBN) |
Kiadó: | Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kar |
Kiadás helye: | Gödöllő |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 1855103 |
Kapcsolódó URL-ek: | |
Dátum: | 2016. Jan. 22. 11:38 |
Utolsó módosítás: | 2018. Aug. 10. 09:11 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6078 |
Actions (login required)
Tétel nézet |