Energetic Calculation in the Heat Treatment Processes of Meat Products

Eszes Ferenc; Rajkó Róbert; Keszthelyi-Szabó Gábor; Véha Antal: Energetic Calculation in the Heat Treatment Processes of Meat Products.
In: Synergy 2009 – Synergy and Technical Development in the Agricultural Engineering. Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kar, Gödöllő, pp. 191-195. (2009) ISBN 978-963-269-111-4; 978-963-269-112-1 (CD ISBN)

[thumbnail of Synergy2009_EFRR.pdf]
Előnézet
Szöveg
Synergy2009_EFRR.pdf - Megjelent verzió

Download (101kB) | Előnézet
[thumbnail of SYNERGY2009_fedőlap.pdf]
Előnézet
Szöveg
SYNERGY2009_fedőlap.pdf - Címlap/Tartalomjegyzék

Download (297kB) | Előnézet
Mű típusa: Könyv része
Publikáció dátuma: 2009
Terjedelem: 159
Oldalak: pp. 191-195
ISBN: 978-963-269-111-4; 978-963-269-112-1 (CD ISBN)
Kiadó: Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kar
Kiadás helye: Gödöllő
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 1855103
Kapcsolódó URL-ek:
Dátum: 2016. Jan. 22. 11:38
Utolsó módosítás: 2018. Aug. 10. 09:11
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6078

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben