A Validated RP-HPLC-DAD Method for the Determination of l-Theanine in Tea

Csupor Dezső; Boros Klára; Jedlinszki Nikoletta; Hohmann Judit: A Validated RP-HPLC-DAD Method for the Determination of l-Theanine in Tea.
Food Analytical Methods, 7 (3). pp. 591-596. ISSN 1936-9751 (2014)

[thumbnail of 2341684 Csupor FoodAnalMethods_2014.pdf] Szöveg
2341684 Csupor FoodAnalMethods_2014.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (227kB)
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: Food Analytical Methods
Publikáció dátuma: 2014
Kötet: 7
Szám: 3
Oldalak: pp. 591-596
ISSN: 1936-9751
Kiadó: Springer New York
Kar/Egység: Gyógyszerésztudományi Kar
Tanszék: Farmakognóziai Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 2341684
DOI azonosító: https://doi.org/10.1007/s12161-013-9659-8
Dátum: 2015. Jan. 12. 10:13
Utolsó módosítás: 2019. Már. 13. 12:49
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4595
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 4 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben