Csupor Dezső; Boros Klára; Jedlinszki Nikoletta; Hohmann Judit:
A Validated RP-HPLC-DAD Method for the Determination of l-Theanine in Tea.
Food Analytical Methods, 7 (3).
pp. 591-596.
ISSN 1936-9751
(2014)
Szöveg
2341684 Csupor FoodAnalMethods_2014.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (227kB) |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | Food Analytical Methods |
Publikáció dátuma: | 2014 |
Kötet: | 7 |
Szám: | 3 |
Oldalak: | pp. 591-596 |
ISSN: | 1936-9751 |
Kiadó: | Springer New York |
Kar/Egység: | Gyógyszerésztudományi Kar |
Tanszék: | Farmakognóziai Intézet |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 2341684 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1007/s12161-013-9659-8 |
Dátum: | 2015. Jan. 12. 10:13 |
Utolsó módosítás: | 2019. Már. 13. 12:49 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4595 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 4 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |