Examination of whey degreasing with combined membrane filtration

Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Hodúr Cecilia; Csanádi József; Vatai Gyula: Examination of whey degreasing with combined membrane filtration.
In: Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program. Budapest, Magyarország, 2013.11.07-2013.11.08. Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar, Budapest, pp. 97-100. (2013) ISBN 978-963-503-550-2

[thumbnail of MX-M260_20131127_124015.pdf] Szöveg
MX-M260_20131127_124015.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (743kB)
Mű típusa: Könyv része
Publikáció dátuma: 2013
Oldalak: pp. 97-100
ISBN: 978-963-503-550-2
Kiadó: Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar
Kiadás helye: Budapest
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 2452710
Dátum: 2013. Nov. 29. 08:19
Utolsó módosítás: 2018. Szep. 06. 13:14
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3780

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben