Forgács Endre; Csanádi József; Hodúr Cecilia; Keszthelyi-Szabó Gábor:
New safety element for dairy technology.
Review of Faculty of Food Engineering, 25.
pp. 19-25.
ISSN 1785-3419
(2005)
Előnézet |
Szöveg
Rewiev of faculty of food Engineering 25.2005.pdf - Megjelent verzió Download (912kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | Review of Faculty of Food Engineering |
Publikáció dátuma: | 2005 |
Kötet: | 25 |
Oldalak: | pp. 19-25 |
ISSN: | 1785-3419 |
Kiadó: | SZTE SZÉF |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Tanszék: | Folyamatmérnöki Intézet |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 1726811 |
Dátum: | 2013. Okt. 15. 09:22 |
Utolsó módosítás: | 2018. Aug. 23. 15:01 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3578 |
Actions (login required)
Tétel nézet |