New safety element for dairy technology

Forgács Endre; Csanádi József; Hodúr Cecilia; Keszthelyi-Szabó Gábor: New safety element for dairy technology.
Review of Faculty of Food Engineering, 25. pp. 19-25. ISSN 1785-3419 (2005)

[thumbnail of Rewiev of faculty of food Engineering 25.2005.pdf]
Előnézet
Szöveg
Rewiev of faculty of food Engineering 25.2005.pdf - Megjelent verzió

Download (912kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: Review of Faculty of Food Engineering
Publikáció dátuma: 2005
Kötet: 25
Oldalak: pp. 19-25
ISSN: 1785-3419
Kiadó: SZTE SZÉF
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 1726811
Dátum: 2013. Okt. 15. 09:22
Utolsó módosítás: 2018. Aug. 23. 15:01
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3578

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben