Mikrohullámú kezelések hatásának vizsgálata pektin enzimes lebontása során

Polgár Anikó; Beszédes Sándor; Keszthelyi-Szabó Gábor; Hodúr Cecilia: Mikrohullámú kezelések hatásának vizsgálata pektin enzimes lebontása során.
Élelmiszer Tudomány Technológia, 64 (2. klnsz.). pp. 32-36. ISSN 2061-3954 (2010)

[thumbnail of Mikrohullámú kezelések hatásának vizsgálata pektin enzimes lebontása során.pdf]
Előnézet
Szöveg
Mikrohullámú kezelések hatásának vizsgálata pektin enzimes lebontása során.pdf - Megjelent verzió

Download (700kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszer Tudomány Technológia
Publikáció dátuma: 2010
Kötet: 64
Szám: 2. klnsz.
Oldalak: pp. 32-36
ISSN: 2061-3954
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 2009025
Dátum: 2013. Aug. 14. 10:06
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 30. 09:36
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3275

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben