Polgár Anikó; Beszédes Sándor; Keszthelyi-Szabó Gábor; Hodúr Cecilia:
Mikrohullámú kezelések hatásának vizsgálata pektin enzimes lebontása során.
Élelmiszer Tudomány Technológia, 64 (2. klnsz.).
pp. 32-36.
ISSN 2061-3954
(2010)
Előnézet |
Szöveg
Mikrohullámú kezelések hatásának vizsgálata pektin enzimes lebontása során.pdf - Megjelent verzió Download (700kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszer Tudomány Technológia |
Publikáció dátuma: | 2010 |
Kötet: | 64 |
Szám: | 2. klnsz. |
Oldalak: | pp. 32-36 |
ISSN: | 2061-3954 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Tanszék: | Folyamatmérnöki Intézet |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 2009025 |
Dátum: | 2013. Aug. 14. 10:06 |
Utolsó módosítás: | 2018. Júl. 30. 09:36 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3275 |
Actions (login required)
Tétel nézet |