Comparison of the effects of ozone, UV and combined ozone/UV treatment on the colour and microbial counts of wheat flour

László Zsuzsanna; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna; Beszédes Sándor; Kertész Szabolcs; Hodúr Cecilia; Gyimes Ernő: Comparison of the effects of ozone, UV and combined ozone/UV treatment on the colour and microbial counts of wheat flour.
In: International Ozone Association (IOA) International Conference and Exhibition. 5.2-1-5.2-6.

[thumbnail of Comparison of the effects of ozone, UV and combined ozoneUV treatment on the colour and microbial counts of wheat flours  IOA2007.pdf] Szöveg
Comparison of the effects of ozone, UV and combined ozoneUV treatment on the colour and microbial counts of wheat flours IOA2007.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (146kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag (Cikk)
Publikáció dátuma: 2007
Oldalak: 5.2-1-5.2-6
Kiadó: &
Kiadás helye: Valencia
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 1717596
Dátum: 2013. Jún. 17. 13:43
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 20. 12:53
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3180

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben