László Zsuzsanna; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna; Beszédes Sándor; Kertész Szabolcs; Hodúr Cecilia; Gyimes Ernő:
Comparison of the effects of ozone, UV and combined ozone/UV treatment on the colour and microbial counts of wheat flour.
In: International Ozone Association (IOA) International Conference and Exhibition.
5.2-1-5.2-6.
Szöveg
Comparison of the effects of ozone, UV and combined ozoneUV treatment on the colour and microbial counts of wheat flours IOA2007.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (146kB) |
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag (Cikk) |
---|---|
Publikáció dátuma: | 2007 |
Oldalak: | 5.2-1-5.2-6 |
Kiadó: | & |
Kiadás helye: | Valencia |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 1717596 |
Dátum: | 2013. Jún. 17. 13:43 |
Utolsó módosítás: | 2018. Júl. 20. 12:53 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3180 |
Actions (login required)
Tétel nézet |