Dielektromos jellemzők vizsgálata szemeskukorica mikrohullámú szárítása során

Keszthelyi-Szabó Gábor; Beszédes Sándor: Dielektromos jellemzők vizsgálata szemeskukorica mikrohullámú szárítása során.
In: VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia = 7th International Conference on Food Science. Szeged, Magyarország, 2006.04.20. JATEPress, Szeged, pp. 1-5. (2006) ISBN 9634826768, 963 482 577 X

[thumbnail of Dielektromos jellemzők vizsgálata szemeskukorica mikrohullámú szárítása során 7thÉltudKonf.pdf] Szöveg
Dielektromos jellemzők vizsgálata szemeskukorica mikrohullámú szárítása során 7thÉltudKonf.pdf - Elfogadott verzió
Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után

Download (472kB)
Mű típusa: Könyv része
Publikáció dátuma: 2006
Oldalak: pp. 1-5
ISBN: 9634826768, 963 482 577 X
Kiadó: JATEPress
Kiadás helye: Szeged
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 1611914
Dátum: 2013. Jún. 06. 16:14
Utolsó módosítás: 2019. Feb. 11. 19:28
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3152

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben