Angeli Cserne; Nagy Tamás Milán; Horváth Levente; Varga Mónika; Szekeres András; Tóth Gábor; Janáky Tamás; Szolomájer János; Kovács Melinda; E Kövér Katalin; Bartók Tibor:
Preparation of 3- O -, 5- O - and N -palmitoyl derivatives of fumonisin B 1 toxin and their characterisation with NMR and LC-HRMS methods.
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A - CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE AND RISK ASSESSMENT, 39 (10).
pp. 1759-1771.
ISSN 1944-0049
(2022)
Szöveg
33085154.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (759kB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A - CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE AND RISK ASSESSMENT |
Publikáció dátuma: | 2022 |
Kötet: | 39 |
Szám: | 10 |
Oldalak: | pp. 1759-1771 |
ISSN: | 1944-0049 |
Kar/Egység: | Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 33085154 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1080/19440049.2022.2116112 |
Dátum: | 2022. Dec. 15. 15:09 |
Utolsó módosítás: | 2022. Dec. 15. 15:09 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/25808 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 2 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |