Hor Papan Kumar; Pal Shilpee; Mondal Joy; Halder Suman Kumar; Ghosh Kuntal; Santra Sourav; Ray Mousumi; Goswami Debabrata; Chakrabarti Sudipta; Singh Somnath; Dwivedi Sanjai K.; Takó Miklós; Bera Debabrata; Mondal Keshab Chandra:
Antiobesity, Antihyperglycemic, and Antidepressive Potentiality of Rice Fermented Food Through Modulation of Intestinal Microbiota.
FRONTIERS IN MICROBIOLOGY, 13.
Terjedelem: 17-Azonosító: 794503.
ISSN 1664-302X
(2022)
Előnézet |
Szöveg
Horetal_FrontiersinMicrobiology_2022.pdf - Megjelent verzió Download (5MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | FRONTIERS IN MICROBIOLOGY |
Publikáció dátuma: | 2022 |
Kötet: | 13 |
Oldalak: | Terjedelem: 17-Azonosító: 794503 |
ISSN: | 1664-302X |
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 32865830 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.3389/fmicb.2022.794503 |
Dátum: | 2022. Jún. 07. 11:08 |
Utolsó módosítás: | 2022. Jún. 07. 11:08 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/24494 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 10 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |