Effect of different commercial enzymes on the clotting of milk and certain properties of curd

Csanádi József; Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Szabolcsi Attila; Mihalkó József; Lőrincz Ádám: Effect of different commercial enzymes on the clotting of milk and certain properties of curd.
ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 15 (1). pp. 73-81. ISSN 1788-6392 (2021)

[thumbnail of 34273-ArticleText-45208-1-10-20210810.pdf]
Előnézet
Szöveg
34273-ArticleText-45208-1-10-20210810.pdf - Megjelent verzió

Download (542kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA
Publikáció dátuma: 2021
Kötet: 15
Szám: 1
Oldalak: pp. 73-81
ISSN: 1788-6392
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 32152428
DOI azonosító: https://doi.org/10.14232/analecta.2021.1.73-81
Dátum: 2021. Okt. 20. 09:44
Utolsó módosítás: 2021. Okt. 20. 09:44
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/22694

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben