Assessment of vibration amplitude and transmembrane pressure on vibratory shear enhanced membrane filtration for treating dairy wastewater

Szerencsés Sz. Gy.; Beszédes Sándor; László Zs.; Veréb Gábor; Szalay Dóra; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna; Hodúr Cecilia; Rákhely Gábor; Kertész Szabolcs: Assessment of vibration amplitude and transmembrane pressure on vibratory shear enhanced membrane filtration for treating dairy wastewater.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 50 (1). pp. 42-53. ISSN 0139-3006 (2021)

[thumbnail of 31874028.pdf]
Előnézet
Szöveg
31874028.pdf - Megjelent verzió

Download (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
Publikáció dátuma: 2021
Kötet: 50
Szám: 1
Oldalak: pp. 42-53
ISSN: 0139-3006
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 31874028
DOI azonosító: https://doi.org/10.1556/066.2020.00123
Dátum: 2021. Ápr. 22. 14:12
Utolsó módosítás: 2021. Aug. 02. 12:42
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21275
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 1 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben