Többváltozós folyamatszabályozás alkalmazásának előnyei és hátrányai az élelmiszeriparban

Mihalkó József; Rajkó Róbert: Többváltozós folyamatszabályozás alkalmazásának előnyei és hátrányai az élelmiszeriparban.
In: Proceedings of the 22nd International Symposium on Analytical and Environmental Problems. University of Szeged, Department of Inorganic and Analytical Chemistry, Szeged, pp. 385-389. (2016) ISBN 9789633065075

[thumbnail of ISAEP2016.pdf]
Előnézet
Szöveg
ISAEP2016.pdf - Megjelent verzió

Download (793kB) | Előnézet
Mű típusa: Könyv része
Publikáció dátuma: 2016
Terjedelem: 5
Oldalak: pp. 385-389
ISBN: 9789633065075
Kiadó: University of Szeged, Department of Inorganic and Analytical Chemistry
Kiadás helye: Szeged
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 31273248
Kapcsolódó URL-ek:
Dátum: 2021. Már. 04. 13:21
Utolsó módosítás: 2021. Már. 04. 13:21
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20789

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben