Simon János; Trojanova Monika; Zbihlej Jozef; Sárosi József:
Mass Customization Model in Food Industry Using Industry 4.0 Standard with Fuzzy-based Multi-criteria Decision Making Methodology.
ADVANCES IN MECHANICAL ENGINEERING, 10 (3).
pp. 1-10.
ISSN 1687-8132
(2018)
Előnézet |
Szöveg
SAGE_final_2018.pdf - Megjelent verzió Download (4MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | ADVANCES IN MECHANICAL ENGINEERING |
Publikáció dátuma: | 2018 |
Kötet: | 10 |
Szám: | 3 |
Oldalak: | pp. 1-10 |
ISSN: | 1687-8132 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 3353191 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1177/1687814018766776 |
Dátum: | 2021. Feb. 18. 14:37 |
Utolsó módosítás: | 2021. Aug. 05. 12:35 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20724 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 22 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |