A Dél-Alföldi régió hagyományos húskészítményeinek fogyasztási szokásai

Panyor Ágota: A Dél-Alföldi régió hagyományos húskészítményeinek fogyasztási szokásai.
In: Szőlő, bor, termelés, fogyasztás, társadalom : borkultúra és társadalom visszatekintve a 21. századi Magyarországról. Magyar Bortörténeti Társaság; Agroinform, Budapest, pp. 409-412. (2013) ISBN 9789630858281

[thumbnail of Borkulturaestarsadalom_publikacio.pdf]
Előnézet
Szöveg
Borkulturaestarsadalom_publikacio.pdf - Megjelent verzió

Download (3MB) | Előnézet
[thumbnail of 3320906_címlap_tartj.pdf]
Előnézet
Szöveg
3320906_címlap_tartj.pdf - Megjelent verzió

Download (3MB) | Előnézet
Mű típusa: Könyv része
Publikáció dátuma: 2013
Terjedelem: 4
Oldalak: pp. 409-412
ISBN: 9789630858281
Kiadó: Magyar Bortörténeti Társaság; Agroinform
Kiadás helye: Budapest
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 3320906
Dátum: 2021. Már. 03. 12:27
Utolsó módosítás: 2021. Már. 03. 12:27
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20637

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben