Eltérő hőkezelés hatása a juhtej és az abból készült termékeke D-Aminosav tartalmára

Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András: Eltérő hőkezelés hatása a juhtej és az abból készült termékeke D-Aminosav tartalmára.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 63. pp. 15-18. ISSN 1219-3224 (2003)

[thumbnail of DAMINOCIKKtejgazdforma.pdf]
Előnézet
Szöveg
DAMINOCIKKtejgazdforma.pdf - Kézirat

Download (377kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT
Publikáció dátuma: 2003
Kötet: 63
Oldalak: pp. 15-18
ISSN: 1219-3224
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 1139758
Dátum: 2021. Jan. 22. 14:42
Utolsó módosítás: 2021. Jan. 22. 14:42
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20313

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben