Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András:
Eltérő hőkezelés hatása a juhtej és az abból készült termékeke D-Aminosav tartalmára.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 63.
pp. 15-18.
ISSN 1219-3224
(2003)
Előnézet |
Szöveg
DAMINOCIKKtejgazdforma.pdf - Kézirat Download (377kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT |
Publikáció dátuma: | 2003 |
Kötet: | 63 |
Oldalak: | pp. 15-18 |
ISSN: | 1219-3224 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 1139758 |
Dátum: | 2021. Jan. 22. 14:42 |
Utolsó módosítás: | 2021. Jan. 22. 14:42 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20313 |
Actions (login required)
Tétel nézet |